Copyright 2018 - AT SOLUTIONS

За Нас

Почитувани, ДПТУ „АТ СОЛУТИОНС“ ДООЕЛ е компанија регистрирана за вршење услуги во врска со информатички технологии и компјутери, произлезена од одделот за развој на информатички технологии „АТ СОФТ“ при ДПТУ „ГЕЛ-ГЕРИ“ дооел (од 2005 година). Како правен субјект „АТ СОЛУТИОНС“ е регистрирана во 2016 година. Во своите почетоци како „АТ Софт“ изработувавме ВЕБ Решенија за коминтентите и учествувавме во разбивањето на монополот на пазарот со прилагодени хостинг паќети по светски стандарди, имплементиравме мрежни решенија во повеќе претпријатија, а нашиот тим за

Повеќе: За Нас

Контакт

ДПТУ АТ СОЛУТИОНС ДООЕЛ Гевгелија

Ул. „Булевар Гевгелија“ бр. 86Т 1480 Гевгелија, Р. Македонија

Тел.: +389 78 448 990

е-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СЕ ЗАЛАГАМЕ

 
„Наша приоритетна цел е да одговориме брзо и квалитетно на Вашите потреби, затоа имаме ангажирано високо квалификуван стручен кадар за брзо и квалитетно извршување на задачите.“ 
Аврамов Трајче, извршен директор во АТ СОЛУТИОНС
f t g m

Контакт

ДПТУ АТ СОЛУТИОНС ДООЕЛ Гевгелија

Ул. „Булевар Гевгелија“ бр. 86Т 1480 Гевгелија, Р. Македонија

Тел.: +389 78 448 990

е-пошта: contact@at-assist.com

Локација