Copyright 2018 - AT SOLUTIONS

Виртуелен Помошник

Дозволете да Ви заштедиме време и пари. Во сите претпријатија постои потреба од секојдневно извршување на различни задачи како на пример: маркетинг, анализи, истражувања, пополнување табели итн. Без разлика дали ваквите задачи бараат стручна експертиза или не, Вам секојдневно Ви одземаат драгоцено време и Ве дефокусираат од други поважни активности како што се управување со претпријатието, наоѓање нови пазари и слично. Имаме воведено нови услуги и решенија со кои и Вам би можеле да Ви го олесниме секојдневното работење. Активно работиме на усовршување и зголемување на тимот и воведување на нови услуги.

 

 

 

 

 

СЕ ЗАЛАГАМЕ

 
„Наша приоритетна цел е да одговориме брзо и квалитетно на Вашите потреби, затоа имаме ангажирано високо квалификуван стручен кадар за брзо и квалитетно извршување на задачите.“ 
Аврамов Трајче, извршен директор во АТ СОЛУТИОНС
f t g m

Контакт

ДПТУ АТ СОЛУТИОНС ДООЕЛ Гевгелија

Ул. „Булевар Гевгелија“ бр. 86Т 1480 Гевгелија, Р. Македонија

Тел.: +389 78 448 990

е-пошта: contact@at-assist.com

Локација