Copyright 2018 - AT SOLUTIONS

Мобилни телефони

АТ СОЛУТИОНС врши професионално сервисирање и одржување на хардверот и софтверот за сите модели на мобилни телефони по нај поволни цени.

  • ANDROID
  • IOS
  • WINDOWS M
  • BLACKBERRY

Брзо, квалитетно и евтино.

Гаранција на работна рака.

СЕ ЗАЛАГАМЕ

 
„Наша приоритетна цел е да одговориме брзо и квалитетно на Вашите потреби, затоа имаме ангажирано високо квалификуван стручен кадар за брзо и квалитетно извршување на задачите.“ 
Аврамов Трајче, извршен директор во АТ СОЛУТИОНС
f t g m

Контакт

ДПТУ АТ СОЛУТИОНС ДООЕЛ Гевгелија

Ул. „Булевар Гевгелија“ бр. 86Т 1480 Гевгелија, Р. Македонија

Тел.: +389 78 448 990

е-пошта: contact@at-assist.com

Локација