Copyright 2018 - AT SOLUTIONS

Компјутери

АТ СОЛУТИОНС врши професионално сервисирање и одржување на хардверот и софтверот за сите модели лаптопи и десктоп компјутери по нај поволни цени.

ХАРДВЕР - Поправки и замена на:

- матични плочи

- BGA чипови (менување на интегрирани графички процесори и чип-сети)

- графички и мемориски картички

- инвертори, неонки (кај LCD екрани)

- кулери

- DC jack

- тастатури

- напојувања од секој вид, адаптери, батерии

- екрани

СОФТВЕР:

- инсталација на оперативен систем

- драјвери

- специјални софтверски пакети

- чистење од вируси

- враќање податоци

- флешување биос

- пост сервисна поддршка 15 дена

 

 

...

 

Ви нудиме и годишна претплата на пакет услуги прилагодени за Вашите потреби и тоа:

 

Вклучено во услугата Стандард Напредно  Бизнис
Дијагностика ДА ДА ДА
Замена на модулни компоненти ДА ДА ДА
Чистење и подмачкување ДА ДА ДА
Одржување на печатач/скенер НЕ ДА ДА
Инсталација и одржување на ОС ДА ДА ДА
Инсталација и одржување на апликации ДА ДА ДА
Редовен бекап НЕ НЕ ДА
Реакција 0-15 минути НЕ НЕ ДА
Реакција до 1 час НЕ ДА ДА
Реакција до 6 часа ДА НЕ НЕ
Доаѓање на лице место НЕ НЕ ДА
24/7 поддршка НЕ НЕ ДА
16 часа поддршка во раб. денови ДА ДА ДА
Цена на годишна претплата за 1 компјутер 1.180ден. 2.360ден. 3.540 ден.

СЕ ЗАЛАГАМЕ

 
„Наша приоритетна цел е да одговориме брзо и квалитетно на Вашите потреби, затоа имаме ангажирано високо квалификуван стручен кадар за брзо и квалитетно извршување на задачите.“ 
Аврамов Трајче, извршен директор во АТ СОЛУТИОНС
f t g m

Контакт

ДПТУ АТ СОЛУТИОНС ДООЕЛ Гевгелија

Ул. „Булевар Гевгелија“ бр. 86Т 1480 Гевгелија, Р. Македонија

Тел.: +389 78 448 990

е-пошта: contact@at-assist.com

Локација